ولایتمداری سردار سلیمانی باعث سربلندی و عاقبت به خیری او شد
ولایتمداری سردار سلیمانی باعث سربلندی و عاقبت به خیری او شد

حسینی با اشاره به ویژگی‌های مدیر نمونه گفت: این ولایت‌مداری است که باعث عزت می‌شود؛ در ۴ دهه گذشته برخی شخصیت‌ها راه خود را از انقلاب، امام و رهبری جدا کردند و البته دچار زیان و خسران شدند، اما کسانی که همچون سردار سلیمانی که بر عهد و پیمان خود ایستادند سربلند و عاقبت به خیر شدند.

سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسم اعطای نشان عالی مدیر سال که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به خصوصیات و ویژگی‌های مدیر نمونه و کارآمد و با نام بردن از سردار سلیمانی به عنوان الگوی مدیریت گفت: سردار سلیمانی نمونه بارز مدیری بود که در بحران‌ها توانست به خوبی هدایت امور را به دست گیرد و با اطمینان خاطر می‌توان از حاج قاسم به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی و اسوه مدیران نام برد.

وی ادامه داد: اینک در آستانه دومین سالگرد شهادت این سردار سرافراز اسلام و مدیر موفق نظام اسلامی هستیم، بنده در دوران دفاع مقدس شاهد بودم که سردار سلیمانی در شرایط سخت و دشوار در جبهه‌ها چگونه با درایت و شجاعت و جامع‌نگری فرماندهی می‌کرد و موجب پیروزی در جنگی نابرابر می‌شد.

حسینی اظهار داشت: سردار سلیمانی در عین حال که در آموزش نیرو‌ها و در میدان رزم بسیار جدی و منضبط بود، قلبی سرشار از رأفت و محبت نسبت به بسیجی‌ها و نیرو‌های سپاه و ارتش داشت و این صفا و صمیمیت و اخلاص و عطوفت سبب می‌شد که رزمندگان به او عشق بورزند و در سخت‌ترین معرکه‌ها او را تنها نگذارند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران تاکید کرد: در جنگ‌های صدر اسلام شاهد فداکاری‌ها و رشادت‌های فراوان هستیم و البته در مواردی مثل جنگ احد، برخی یاران در بحبوحه نبرد، پیامبر اکرم را تنها گذاشتند و در دوران دفاع مقدس رزمندگان در بحرانی‌ترین شرایط بر عهد و پیمانشان وفادار ماندند و از جانفشانی و حمایت فرماندهان دلاورشان مضایقه نکردند

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه مشکلات مدیریت در فضای آرام به مراتب کمتر از اوضاع حاد جنگی است، گفت: سردار سلیمانی و بسیاری از فرماندهان دوران دفاع مقدس در شرایط سخت و با امکانات اندک توانستند جنگ را به بهترین وجه مدیریت کنند.

وی با اشاره به تواضع و فروتنی سردار سلیمانی ادامه داد: اینکه انسان در اوج قدرت خاشع و فروتن باشد و نسبت به پدر و مادر خود نهایت خاکساری و تواضع را نشان دهد از هر کسی ساخته نیست. نکته دیگر اینکه بعضا برخی از سیاسیون درباره سردار سلیمانی مطالب نادرستی را مطرح می‌کردند، ولی سردار خودش را معطل حواشی نمی‌کرد و به رسالت خطیر خود می‌پرداخت. بله یک مدیر انقلابی گاهی اوقات ضرورت دارد که روشنگری کند و پاسخ ابهامات را بدهد، اما از هدف و وظیفه اصلی خود باز نماند و با سعه صدر و حلم و بردباری به وظیفه اش عمل کند و سردار سلیمانی الگوی چنین رفتاری بود.

حسینی تصریح کرد: برخی فکر می‌کنند مدیریت سردار سلیمانی فقط در جبهه جنگ بود، اما سردار سلیمانی در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی مدیری توانمند و کارآمد بود و این توانمندی در پیشبرد اهداف جبهه مقاومت تاثیر بسزایی داشت.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: رزمندگان و فرماندهان مقاومت علاقه زائدالوصفی به سردار داشته و دارند و به این فرزند برومند اسلام افتخار می‌کنند. سردار سلیمانی در عرصه‌های مختلف واقعاً نمونه بود، و تعامل خوبی با دولت عراق، سوریه، روسیه و نیز حزب الله، حشد الشعبی و نیرو‌های مردمی سوریه برای مقابله با داعش و حامیان خارجیش داشت و اگر تدبیر سردار نبود معلوم نبود چه بر سر عراق و سوریه و دیگر کشور‌های منطقه می‌آمد. آن زمان خیلی‌ها سوریه را از دست رفته می‌دانستند در ایران هم برخی از سیاسیون می‌گفتند باید برای دوران بعد از بشار اسد طراحی کنیم، اما درایت، پایمردی و امیدواری سردار سلیمانی باعث شد نقشه دشمنان نقش بر آب شود.

وی در ادامه با اشاره به ولایتمداری سردار سلیمانی گفت: این ولایت‌مداری است که باعث عزت می‌شود. در ۴ دهه گذشته برخی شخصیت‌ها راه خود را از انقلاب، امام و رهبری جدا کردند و البته دچار زیان و خسران شدند، اما کسانی که بر عهد و پیمان خود ایستادند همچون سردار سلیمانی سربلند و عاقبت به خیر شدند.

حسینی در ادامه با اشاره به تعبد سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم اهل عبادت و ارتباط با خدا بود و اگر انسان می‌خواهد به جایی برسد جز با توسل و ارتباط وثیق با معبود میسر نیست.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه سردار سلیمانی نسبت به بندگان خدا رئوف و مهربان بود، اظهار داشت: سردار سلیمانی وقتی می‌دید مظلومی در هر جای دنیا مورد ظلم قرار گرفته به کمک می‌شتافت.

سید محمد حسینی در پایان عنوان کرد: آیات و روایاتی که در باره خصال مومنان و اولیاء الله بیان شده مثل خطبه متقین در نهج البلاغه صرفا برای سلوک فردی و رابطه بنده با خدا نیست بلکه تخلق مدیران جامعه به این اوصاف به مراتب ضروری‌تر است.

انتهای پبام/ ۳۵۱