مروری بر زندگی نخستین مؤذن مسجد جامع خرمشهر پس از آزادسازی
مروری بر زندگی نخستین مؤذن مسجد جامع خرمشهر پس از آزادسازی

‌«علی گروسی» در سال ۱۳۴۱ در مردآباد از توابع شهرستان کرج به دنیا آمد. دوران تحصیلات خود را تا دبیرستان با موفقیت به پایان رساند. وی در دوران نوجوانی علاقه زیادی به ورزش کشتی داشت و با تمرینات فراوان موفق شد در این رشته چندین مدال قهرمانی را اخذ کند. وی به لحاظ رعایت اخلاق […]

‌«علی گروسی» در سال ۱۳۴۱ در مردآباد از توابع شهرستان کرج به دنیا آمد. دوران تحصیلات خود را تا دبیرستان با موفقیت به پایان رساند. وی در دوران نوجوانی علاقه زیادی به ورزش کشتی داشت و با تمرینات فراوان موفق شد در این رشته چندین مدال قهرمانی را اخذ کند.

وی به لحاظ رعایت اخلاق و اصول اعتقادی خود در ورزش به کسوت پهلوانی ملقب شد و با تلاش و کوشش بی‌شائبه خود اقدام به تشکیل باشگاه ورزشی در مردآباد کرد.

با آغاز انقلاب اسلامی حاج علی وارد عرصه مبارزه با رژیم ستم‌شاهی شد و با حضور شبانه‌روزی و فعال خود در مبارزات و پخش اعلامیه‌های امام خمینی (ره) و نیز حضور در تظاهرات مردمی نقش مهمی در هدایت جوانان در پیروزی انقلاب اسلامی داشت.

بعد از پیروزی انقلاب با تشکیل بسیج ماهدشت توسط سپاه پاسداران، وی از بنیان‌گذاران بسیج حوزه ۹ ماهدشت بود. با آغاز جنگ تحمیلی همراه با سایر رزمندگان کرج عازم جبهه شد و با اولین برخورد با شهید مهدی شرع‌پسند، شیفته او می‌شود.

در سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح المبین و سپس عملیات بیت‌المقدس در گردان ‌مهدی شرع‌پسند در تیپ المهدی (عج) علیه ارتش صدام در خرمشهر حماسه آفریدند و نقش بسزایی در بستن عقبه دشمن و آزادسازی خرمشهر داشتند.

علی گروسی در نخستین ساعات پس از فتح خرمشهر اولین اذان را بر بلندای پشت بام مسجد جامع خرمشهر خواند تا نوای آزادی خرمشهر را تا همیشه در گوش و دل ماندگار کند. او طنین اذان را با نوای آزادی در هم آمیخت و عزم و اراده راسخ مردمان خرمشهر را برای همیشه در گوش تاریخ این سرزمین ماندگار کرد.

‌علی در عملیات رمضان حماسه دیگری خلق کرد که به روایتی به‌تنهایی به شکار یک گردان تانک دشمن رفت و تعداد زیادی از تانک‌های دشمن را که در حال پاتک بودند منهدم کرد.

وی در منطقه سومار در عملیات مسلم ابن عقیل به همراه شهید شرع پسند در لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) شرکت کرد و در عملیات والفجر مقدماتی در فکه به‌عنوان فرمانده گردان حبیب ابن مظاهر از تیپ سلمان فارسی شرکت فعال داشت و در این عملیات از ناحیه پا مجروح و جانباز شد و یک پای خود را از دست داد.

وی در سال ۱۳۶۴ مجدد به جبهه اعزام شد و در گردان حضرت علی‌اکبر لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع) به‌عنوان جانشین گردان مشغول به کار شد و در عملیات والفجر ۸ در جزیره ام الرصاص شرکت فعال داشت و پس از اینکه لشکر برای حفظ منطقه فاو و کمک به یگان‌های دیگر به فاو منتقل شد وی نیز به‌عنوان مسئول محور لشکر در کنار دریاچه نمک حضور پیدا کرد و در یک اقدام آتش پرحجم دشمن در خط مقدم در تاریخ ۷ فروردین سال ۱۳۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/