یادمان دوکوهه باید به کارگاه آموزش عملی فرهنگ دفاع مقدس مبدل شود !
یادمان دوکوهه باید به کارگاه آموزش عملی فرهنگ دفاع مقدس مبدل شود !

مراسم چهار ‌روزه “میثاق با شهدا، بیعت با ولایت” و نیز یادواره با عنوان « ستارگان دوکوهه » با حضور رزمندگان و یادگاران لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) در دوران دفاع مقدس، از دوم اسفند تا پنجم اسفندماه با حضور ۴هزارنفری یادگاران و پیشکسوتان تهرانی دفاع مقدس و برخی نوجوانان برخی از شخصیت‌های ارشد نظامی در سالگرد عملیاتهای بدر و خیبر و نیز سالگرد شهادت حاج رضا چراغی، حاج محمد ابراهیم همت و حاج عباس کریمی در پادگان دوکوهه اندیمشک برگزارشد.

*  دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در آغاز ضمن تبریک ایام شعبانیه درخصوص برهه ممتاز دفاع مقدس بیان داشت : دوران دفاع مقدس دوره ای ممتاز از تاریخ درخشان و باشکوه ایران ، که بجز صدر اسلام ، حتی با رویشهای مدافعان حرم ،مشابه نداشته ودر اینده هم بعید است که تکرار شود . ولازم است ، دستاوردهای ان حراست شده و فرهنگ ان نشر داده شود .

* این رزمنده دفاع مقدس که سالیانی از جوانی اش را در این پادگان گذرانده، در خصوص یادمان دوکوهه در قبل از عملیات اظهار داشت : زمین دوکوهه قطعه ای زمینی از بهشت اسمانی ، متبرک به قدوم رزمندگانی است که به جرقه زیر پای انان خداوند قسم خورده ، آن هنگام که برای دویدن آمادگی رزم به زیرپایشان کوبیده میشد و برای شتافتن به سوی رزم و نماز و راز و نیاز و رمز عملیات صدای اهنگ ان نواخته میشد و فضای ان صدای ملکوتی جیوش اسلام طنین انداز بود. و بر افراز ان ملائک در طیران بوده و بال خود را گستراتده و به استقبال و گلچین شهدای اینده امده بودند و انان را تا خطوط نبرد مشایعت کرده و لحظه شهادتشان به اسمان بالا می بردند.

* وی در خصوص یادمان دوکوهه در بعد از عملیات گفت : در بعد از پایان عملیات که رزمندگان باقیمانده از صحنه به دوکوهه باز میگشتند ، جای خالی انان با مداحی« ای از سفر برگشتگان کو شهیدانتان» عرق شرم را جاری می ساخت. ولی عزمها جزم میشد برای عملیات بعدی تا پیروزی نهایی.

* ایشان در خصوص فراز و نشیب های بعد از جنگ تحمیلی بیان داشت : ۳۴ سال بعد از پایان جنگ ، فراز و نشیب های مختلفی را کشورمان تجربه کرد . دستاوردهای درخشان در عرصه های مختلف و نیز تلخی های سخت رفتن امامی اعزاممان به جبهه ها را رقم زد ، تا سالوس ها و معاویه های زمانی که بر کشور ضدولایت حکمرانی کردند وخسارتها زدند . از گرگهای بیرونی در فتنه های گوناگون تاکفتارهای داخلی که بدنبال کسب قدرت و ثروت اندوزی بوده اند .

* دکتر هاشمی فشارکی در خصوص باز دوکوهه پر از شور و صفا اظهار داشت : اینک بعداز سه و نیم دهه زمین دوکوهه زمان را در نوردیده و با حضور جاماندگان غافله عشق و ایثار با طی مسافت تقریبی هفتصد کیلومتری ، عجین یافته با باز گشت شهدای بهشتی طیران زایر حرم حسینی ، عطر متبرک شهدا را مضاعف بر مشام رساند و ما را به تداوم مقاومت و پایداری ان عصر فرا می خواند.

* ایشان در خصوص  گلایه از واگذاری دوکوهه به ارتش گفت : از بازسازی دوکوهه گلایه مندم . بخشی ازانرا بخصوص صبحگاه و نماد قدس را به ارتش داده اند و یک دیوار بتنی انرا به بخش دیوار برلین غربی و شرقی تقسیم کرده ، که تحویل ان غیر ضروری وغیر عقلانی بوده است . و اخیرا هم ارتش از سمت شمال پیشروی کرده و چند ساختمان ( مانند ستاد فرماندهی شهدای لشکر و مخابرات لشکر۲۷ و… را همانند صهیونیستها پیشروی کرده اند که ضروری است از این روشهای زشت دست بردارند .

* وی در خصوص گلایه از بازسازی دوکوهه چنین تبیین کرد : ثانیا در بازسازی یادمان دوکوهه ، روش غلطی درپیش گرفته شده ، حسینه دیگری ساخته شده و که کاملا متفادت با حسینیه زمان دفاع مقدس هست . داخل ساختمانها را تغییر داده و حتی اسانسور گذاشته اند ، واز نیم ساز و ساده بودن آن در آمده است . اطاق هایی که دربش پتوی ساده بود و پنجره هایشان نایلن بوده و داخلش سیمانی بوده و با پتو فرش شده بود و بسیار ساده و با امکانات کم بود . ولی الان مانند یک اقامت سرای امروزی و با حال و هوای دیگری شده است. لازم بود تا پادگان دوکوهه سبک زندگی ، سیره شهدا و منش آنها در آن مجسم میشد و برای میزبانی از زائرین راهیان نور به عنوان فرهنگ سازی بهره گیری میشد . لذا ضروری است ، یادمان دوکوهه باید به کارگاه آموزش عملی فرهنگ دفاع مقدس مبدل شود !

* دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در پایان گفت : دو کوهه نشانی از دوکوه صبر ومقاومت بوده و امروز نیز نسل راست قامتان دفاع مقدس و نسل جوانان عصر حاضر، با عزم راسخ برای اتصال این انقلاب با پرچمداری امام خامنه ای به انقلاب مهدوی (عج ) فرا می خواند. سربازان خامنه ای به انتظار ظهور صف کشیده اند و بهوش و بگوش ندای انا المهدی زدیوار کعبه اند….

 

عکس های اردوی میثاق رزمندگان لشکر ۲۷ را می توانید در ( اینجا ) ببینید