سینمای دفاع مقدس از مصادیق جهاد تبیین است
سینمای دفاع مقدس از مصادیق جهاد تبیین است

حجت‌الاسلام «مروی» گفت: سینمای دفاع مقدس نوعی جهاد تبیین، برای معرفی دلاوری‎ها و رشادت‌های شهدا به جامعه است، کار شما فیلم‌سازان ترویج اخلاق، ایثار، گذشت، انسانیت و شجاعت در راه ارزش‌های الهی بوده که کاری بسیار ارزشمند است.

حجت‌الاسلام‌ «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در دیدار عوامل فیلم «موقعیت مهدی» که با حضور احسان باکری فرزند شهید حمید باکری، هادی حجازی‌فر کارگردان و حبیب‌الله والی‌نژاد تهیه‌کننده این اثر سینمایی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، با بیان اینکه امثال شهید باکری‌ها خون دل‌ها خوردند تا این انقلاب و نظام حفظ شود، به سکانس‌هایی از این فیلم اشاره کرد و اظهار داشت: ما نمی‌توانیم رنجی که شهدا در جبهه‌ها و سختی که خانواده‌های آن‌ها در غیاب و پس از شهادت آنان در فراغشان متحمل شدند را درک کنیم؛ اما سینما باقابلیت روایتگری خود می‌تواند گوشه‌ای از زحمات و ایثارهای شهدا و خانواده‌های آنان را به تصویر بکشد.

وی در ادامه ضمن تقدیر از کارگردان و دست‌اندرکاران فیلم «موقعیت مهدی»، به تمجید رهبر معظم انقلاب اسلامی از این فیلم اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی این فیلم را ملاحظه و از آن تجلیل کرده‌اند؛ واژه‌هایی که معظم له در خصوص این اثر سینمایی به کار برده‌اند را به‌خاطر نمی‌آورم که تاکنون برای فیلمی به کار برده و این‌گونه ویژه از آن تجلیل کرده باشند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: نسل جوان دوران دفاع مقدس را ندیده‌اند و ازخودگذشتگی‌ها و مخاطرات آن دوران اطلاع ندارند، ساخت فیلم‌ و سریال‌هایی در حوزه دفاع مقدس و زندگی شهدا به آشنایی نسل جوان با قهرمانان ملی که کشور ما را در برابر جهانیان و تاریخ سربلند کردند، کمک می‌کند.

مروی فیلم و سریال را ابزاری قدرتمند در الگوسازی از شهدا دانست و با بیان اینکه شهیدان قهرمانان ملی و بهترین الگوها برای جوانان و آینده‌سازان کشور هستند، خاطرنشان کرد: الگوگیری جوانان از شهدا به این معناست که آن مروت، مردانگی، ایثار، ادب، ایمان، انتخاب صحیح، جوانمردی و فضیلت‌های شهیدان را در زندگی خود الگو قرار دهند.

سینمای دفاع مقدس از مصادیق جهاد تبیین است

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص جهاد تبیین، ابراز داشت: معرفی قهرمانان دوران دفاع مقدس، تلاشی در راستای تحقق جهاد تبیین و حرکتی به سمت آگاهی‌بخشی است.

وی تصریح کرد: سینمای دفاع مقدس نوعی جهاد تبیین، برای معرفی دلاوری‎ها و رشادت‌های شهدا به جامعه است، کار شما فیلم‌سازان ترویج اخلاق، ایثار، گذشت، انسانیت و شجاعت در راه ارزش‌های الهی بوده که کاری بسیار ارزشمند است.

مروی ادامه داد: امثال شهید باکری‌ها با رشادت‌ها و دلاورمردی‌های خود تحولاتی در انقلاب و اسلام ایجاد کردند که مشابه‌اش در صدر اسلام است؛ پیامبر اعظم (ص) از میان اعراب جاهلی، بت‌پرست، مشرک و غرق در ظلمت و تاریکی بهترین انسان‌ها همچون ابوذر، عمار، یاسر، مقداد و سلمان را تربیت کردند و معجزه امام خمینی (ره) نیز این بود که از میان مردم و نسل جوان شهیدانی همچون باکری‌، همت، بروجردی، شوشتری، خرازی، سلیمانی را تربیت کردند.

تولیت آستان قدس رضوی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را احیاگر ارزش‌های دینی و فرهنگ عاشورایی در دوران معاصر دانست و بیان داشت: در جنگ تنها مسئله شجاعت مطرح نبود بلکه ایمان و اعتقاد بود که نام شهدا را ماندگار کرد؛ دشمن به اعتقادات و دین و شرافت ما حمله کرد و این شهدا بودند که ایستادگی کردند و از جان خود گذشتند تا دشمن به اهدافش نرسد.

مروی همچنین نسبت به اهمیت ساخت آثار سینمایی و سریالی با موضوع افشای جنایات بی‌رحمانه منافقین تأکید کرد و گفت: نسل جوان باید با جنایات ننگین منافقینی که ۱۷ هزار پیر، جوان و کودک را به شهادت رساندند، آشنا شوند.

انتهای پیام/