به گزارش ایثارپرس ، امشب مردم شهید پرور اهواز از ساعت ۲۱:۱۵ در معراج شهدای اهواز به استقبال این شهدای عزیز خواهند شتافت .
انتهای پیام /
- نویسنده : زینب 135
- منبع خبر : معراج شهدا
به گزارش ایثارپرس ، امشب مردم شهید پرور اهواز از ساعت ۲۱:۱۵ در معراج شهدای اهواز به استقبال این شهدای عزیز خواهند شتافت .
انتهای پیام /
باید تلاش کنیم تا پیام دفاع مقدس را به نسلهای آینده انتقال دهیم و همه ما این وظیفه مهم را برعهده داریم. دشمن در این سالها تلاش کرده تا روایت دفاع مقدس به غلط جلوه داده شود و هدفش کمرنگ کردن دفاع مقدس برای نسل جدید است.
دشمن ها می خواهند قضیه دفاع مقدس ، فداکاری ها و شخصیت هایی که در این فداکاری ها نقش آفریدند، این ها را نشناسیم و یا از یاد ببریم. رهبر معظم انقلاب ۰۶/۰۱/۹۳
حجتالاسلام محمدحسنی با اشاره به ضرورت تبیین فرهنگ دفاعی دوران دفاع مقدس برای نسل جوان، گفت: ملتی که در برابر متجاوز قهرمانانه جنگیده باشد، اما نتواند فرهنگ دفاع را به نسلهای بعدی منتقل کند و گذشته افتخارآمیز خود را زنده نگهدارد، محکوم به مرگ فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است.